OM  ERGOLASH®

Historien om ERGOLASH®

 

En forretningsmand, der plejer at have både hænder og hoved fuldt beskæftiget, får en tanke. Tavsheden tillader ham at tænke kreativt. Med mere end 25 år i fragtsikringsbranchen har sat sine spor og hans kendskab til næsten enhver udfordring i branchen leder tanken hen på surringsudstyr, surringsbånd som ikke har ændret sig siden det blev opfundet, men hvorfor?

ERGOLASH® gør det muligt at indsætte surringsbåndet i skrallen direkte der hvor det er nødvendigt for at kunne surre, og dette uden at den fulde længde af LONG END skal trækkes igennem skrallen.
ERGOLASH® Patent no. WO.2016141944 is protected by an international insurance company

TID TIL AT TÆNKE…

 

Som om alt blev ind hyldet i sne, blev den industrielle verden pludselig stille. Året er 2009, stedet er den verdenskendte historiefortæller Hans Christian Andersen´s fødeby – Odense.

 

Når det kommer til sikkerhed og effektivitet, er der en klar linje til det kendte surringsbånd. Hvad angår processen i at benytte et surringsbånd er den eksisterende metode en tidsrøver, han ved han kan lave denne proces lettere og hurtigere.

 

Mange tanker, ideer og prototyper ser dagens lys hen over en årrække. Der er fremskridt, men også blindgyder. I 2016 er idenen der, en fuld funktionel prototype. Produktet er nemt at bruge og er både økonomisk og ergonomisk bedre end det tidligere produkt, prodotypen navngives ERGOLASH®

 

Fast besluttet på at ændre prototypen til et højkvalitets produkt, der let kan anvendes i transportsektoren, bliver han ved med at arbejde med emnet. Denne innovative version af et gammelkendt produkt forventes helt sikkert at skabe opmærksomhed, og last branchen kan få stor glæde af produktet.

 

For at beskytte ideen, søger forretningsmanden om at få verdenspatent på løsningen.

 

Endelig i 2029 er patentrettighederne på plads. Uanede mængder af tests vidner om at produktet ERGOLASH® er klart og produktionen sættes i gang.

 

LILLE ÆNDRING - STOR VIRKNING

Ofte er djævlen i den lille detalje

 

Uden yderligere tanker på det hårde arbejde og den kreativitet der er investeret, erkænder forretningsmanden at det kun er en ganske lille forandring af det eksisterende produkt, der har skabt forandringen. Den ”åbne” støbte aksel har taget pladsen hvor der tidligere sad 2 stykker fladstål. Forandringen gør at man kan indsætte båndet direkte ind i skralden præcist der hvor det er bedst, og dermed behøves ikke at trække alt det overskydende bånd igennem skralden.

 

I last branchen er tid penge. ERGOLASH® giver brugeren muligheden for at spare tid samtidig med at jobbet med at surre lettes, det er sikkert og hurtigt afsluttet.

 

Sammenlignes ERGOLASH® med et traditionelt surringsbånd i brug, er der en tidsbesparelse på 35% ved montering og 25% ved afmontering , for hver surring der foretages.

 

Mit navn er Jackie, jeg er den forretmningsmand der er nævnt i historien. Jeg er glad for at jeg kan oplyse at ERGOLASH® kan spare dig for både fysiske og økonomiske resurser

SPAR TID

Sammenholdt med et traditionelt surringsbånd, kan du spare 35% af din tid på surring og 25% af din tid på afmontering ved brug af ERGOLASH®

SPAR PENGE

ERGOLASH® spare din tid og gør dit job lettere, sikkert og hurtigt på en og samme tid

ERGOLASH A/S

+45 7025 8080   |   mail@ergolash.dk   |   Byghoejvej 4   |   5250 Odense SV   |   Denmark   |   CVR 37855480   

privatlivspolitik-ikon-black.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

©2020 ERGOLASH® site  by webandgraphicdesign.dk